MARE IN WOLF EN RITA

Hoeveel vestjes hangen er bij jullie thuis in de kast? Ik ben dol op van die lekkere warme, tikkie oversized, tijdloze vesten die je zo overal overheen gooit. En wanneer het weer buiten wat wisselvallig is zoals bijvoorbeeld vandaag, dan komt een vest extra goed van pas. Vandaag wil ik graag de outfit van Mare met je delen, met een vest van het Portugese kinderkleding merk Wolf & Rita! Het vest is niet alleen handig, maar door de kleuren óók nog eens een echte eye-catcher. De gehele collectie van Wolf & Rita is trouwens echt een aanrader om even te bekijken! Nét even anders, gedurfd en super hip.

Bij Mare valt het vest bewust net even wat meer oversized, een trend die we komend seizoen veel gaan zien in de volwassen en kindermode. Ze draagt ‘m in combinatie met een fijne basic top én lichte jeans. Beiden van Zara. De fluffy statement sandalen geven de outfit een zomerse touch. Ik vind dit een toffe outfit om op school of thuis lekker in te spelen! Doe deze look van top tot teen ook maar in mijn maat 🙂

Klik hier om het vest nu in de SALE te shoppen bij Wolf & Rita

Klik hier om direct bij Wolf & Rita in de SALE te shoppen

Wat vind jij van deze combinatie?

Foto’s door Maru Alvarez

Tags: , ,

Plaats een reactie