FRESH DINOSAURS: NIEUW KINDERKLEDING MERK GESPOT


We nemen je mee naar het zonnige Mallorca, een heerlijk eiland in de Middellandse Zee. Waar de diepblauwe zee, de kleuren van de natuur, vrijheid en respect de basis zijn van het waanzinnige nieuwe kinderkleding merk Fresh Dinosaurs! Lees je mee?

Dit nieuwe Spaanse kinderkleding merk is er eentje om in de gaten te houden. De eerste zomercollectie die vanaf dit seizoen in de winkels ligt heet ”We move to the sea”. Zon, zand en zee vormen de basis van de collectie. Fijne zachte jersey stoffen, lichte ”vintage” kleurtonen en items zie vooral heel lekker zitten. Gave en gekke prints die ons nóg meer doen verlangen naar de zomervakantie die voor de deur staat. Jup, dit is er weer eentje om toe te voegen aan je favorieten lijstje 😉

Je shopt de kinderkleding collectie van Fresh Dinosaurs in NL o.a. bij Sissy-Boy.

Klik hier om naar de webshop van Fresh Dinosaurs te gaan

Klik hier om direct naar de website van Fresh Dinosaurs te gaan

Wat vind jij van dit nieuwe Spaanse kinderkleding merk? Ook iets voor jouw kind(eren)?

LEES OOK: 3X pre-winter collecties die zijn uitgeleverd

Plaats een reactie