QTIE KINDERKLEDING | GESPOT


We willen jullie heel graag voorstellen! Let’s meet het supervrolijke kinderkleding merk Qtie. Dit onwijs schattige kindermodemerk, de naam zegt het al, staat bekend om haar vrolijke kleuren in combinatie met unieke prints die passen bij de belevingswereld van een kind. Aan elk kledingstuk zie je dat het met zorg gemaakt is. Denk hierbij aan de fijne details, mooie afwerking en zachte kwaliteit. Hiermee heeft Qtie comfort hoog in het vaandel staan, zeker omdat kinderen nooit stil zitten. Wij vinden dit merk ook superleuk en origineel om cadeau te geven, bij deze dus meteen een kraamcadeau tip 🙂 Ohja. Goed om te weten is dat de gehele collectie van Qtie is gemaakt van 100% biologisch katoen en wordt geproduceerd binnen Europa. Wat vind jij van Qtie?

Je kunt de collectie van Qtie shoppen via deze link

Klik hier om te shoppen bij Qtie

Wat vind jij van dit merk?

 

Tags: , ,

Plaats een reactie