HUNDRED PIECES | KINDERKLEDING MERK GESPOT


Bij het zien van de nieuwe collectie beelden van het Franse kinderkleding merk Hundred Pieces krijgen we zin in de zomer! Ken jij het kindermerk al? Hundred Pieces is een kindermode merk voor jongens en meisjes waarbij materiaal, vorm, kleur voor een verrassende en creatieve collectie zorgen.

”Easy to wear” kleding met tijdloze essentials die niet in de kledingkast van je zoon of dochter mogen ontbreken. Invloeden vanuit de urban cultuur en vintage sportkleding bieden inspiratie voor de collectie van het Franse Hundred Pieces. Wij zijn enthousiast, jij ook? En kende jij dit kindermode merk al?

Je kunt hier naar de website van Hundred Pieces gaan

home 9 10 2017-4 our home2-1 1 intro2017

Klik hier om direct naar de website van Hundred Pieces te gaan

Tags: , ,

Plaats een reactie