GESPOT | KINDERKLEDING MERK BOY + GIRL


We hebben er weer één gespot hoor! Een te gek kinderkleding merk voor jongen en meisjes genaamd boy+girl. Een kindermode merk uit Amerika dat ontworpen wordt in Venice Beach en lokaal wordt geproduceerd in Los Angeles. Het kindermode merk – dat ook in Nederland wordt verkocht –  staat bekend om de hoogwaardige kwaliteit en natuurlijk materialen afkomstig van Japanse, Europese en Amerikaanse stoffen leveranciers. Stijlvol, modern en niet te veel poespas. Het materiaal, de modellen en de subtiele prints is wat deze items doet laten speken! Bij het zien van de collectie wanen wij ons al in een zonnetje op de boulevard, slippertjes aan… Heerlijk!

Christine Chang, de designer van het kindermode merk had zo ook een duidelijk standpunt bij het neerzetten van het merk. Zo haalt ze voor de boys inspiratie uit de surf en skate cultuur uit California, en kiest ze voor de girls voor simpele ontwerpen met een Europese look en feel.

Het resulteert in prachtige en tijdloze basic collectie waarin kinderen heerlijk moeten kunnen bewegen, spelen en naar school gaan. Wij zijn fan en vinden dit kinderkleding merk een heerlijke afwisseling met alle opvallende print items die op dit moment ook helemaal hot zijn! Be inspired, laat je even weten wat jij van dit merk vind?

Je kunt hier een kijkje nemen op de website van boy+girl 

unnamed-4

file-page7

file-page6

frankiedress_denim_1024x1024

gymshort_bluestripe_1024x1024

unnamed-1

unnamed-4_08128924-1b29-4daa-9622-3cfa7b610d3e

unnamed-5

unnamed

Klik hier om direct naar de webshop van boy+girl te gaan

Wat vind jij van dit kinderkleding merk? Ook iets voor jouw zoon of dochter?

Tags: ,

Plaats een reactie