PERSOONLIJK! EEN UPDATE

Daar ben ik weer! Het voelt voor mij eeeeuwen geleden dat ik mijn laatste personal blog heb geschreven. Feitelijk valt ‘t misschien nog wel mee, maar gevoelsmatig lijkt het dus lang geleden. Ik heb zin om weer veel meer te gaan schrijven én te delen met jullie, dus zit ik nu weer als vanouds lekker een bloggie te tikken. Hoe is het met jullie? Genieten jullie ook zo van de Nederlandse zon? Vandaag is het dan toevallig weer eens bewolkt, maar tot nu toe hebben we zoveel geluk gehad met het weer! Ik heb heerlijk – en heeeel veel- in de tuin gezeten en heb dus letterlijk zitten genieten van het mooie weer. Jij ook?

Ik heb het de laatste weken wat rustiger aan gedaan achter de schermen van Kindermodeblog. Noem het een kleine break. Want daar was ik aan toe! Aan het einde van de SpringTour was ik namelijk aan ‘t einde van m’n Latijn. Ik kon niet meer! Ik had weken achter elkaar héél veel uren gemaakt, te weinig (goed) geslapen, en ik ben natuurlijk ook gewoon nog mama, met een lieve man en twee lieve kids én een huishouden. Dat van Jan Steen, dat wel, maar hé niet alles hoeft perfect. Zo vaak krijg ik de vraag van andere mama’s, hoe doe je dat toch allemaal? Hoe hou jij die ballen in de lucht? Nou, het gaat echt niet altijd over rozen. Als dat misschien zo lijkt, door social media, dan wil ik deze droom nu om zeep helpen. Het is niet altijd wat het lijkt en er zijn zeker ook ups en downs!! Vergeet dat niet! Net zoals dat bij iedereen zo is. Toch? Bij jou ook? ( let me know! )

Na de Tour dus, heb ik eerst een paar dagen vrij genomen. Ik heb bewust een kruis in m’n agenda gezet en geen nieuwe afspraken ingepland. Ik heb heus nog wel ‘iets’ voor werk gedaan – want helemaal niets doen bestaat niet wanneer je ondernemer bent – maar voor mijn doen mag het geen naam hebben. En ik heb veel tijd met de kinderen doorgebracht. Ook ben ik samen met Doutzen naar Barcelona geweest. Met z’n tweetjes! Oh men, wat heb ik daar van genoten!! Ik heb echt 5 dagen op een roze wolk gezeten, geslapen als een roos, en onwijs van mijn 7 jarige meisje genoten. Het was echt supergezellig samen, lees: girls only! En elke keer als ik terug denk aan deze vakantie word ik weer helemaal blij!!

Na deze korte break en mijn vakantie met Doutzen had ik weer nieuwe en frisse energie en stonden er twee kidsstyling & social media workshops op ‘t programma. Deze workshops waren bij mij op kantoor en ik vond het echt superleuk om te doen en om mijn tips & tricks met andere ondernemende vrouwen te delen! Ik ging zelf ook helemaal blij en geïnspireerd naar huis. Verder hadden we nog een styling event bij Lou & Blue in Alkmaar – ok deze winkel is echt zooo mooi! – en hebben we een hele leuke shoot gedaan voor Studio Ditte. Ook zijn we nog op pad geweest voor afspraken. En ik heb een aantal video’s opgenomen voor mijn Youtube kanaal, waaronder een paar afleveringen voor “In de kast” en nog een paar inspiratie video’s i.s.m Nelson. Als ik het zo opnoem, klinkt het weer alsof ik superdruk ben geweest. Maar dat viel echt wel mee!

Aanstaande donderdag hebben we weer een blogshoot voor Kindermodeblog en ik kan niet wachten om aan de slag te gaan met de kleding die ik heb geshopt en uitgezocht. Misschien dat ik morgen op kantoor alvast een sneakpeek met je kan delen als het binnen is, anders wordt ‘t donderdag. Woensdag ben ik namelijk lekker vrij!

Ennnnn…. Er komen binnenkort weer leuke nieuwe dingen aan op Kindermodeblog, waaronder onze nieuwe website!! Leuk als je mij en mijn team blijft volgen ♡♡♡

Hoe hou jij ‘de ballen’ in de lucht? Leuk als je een reactie achterlaat op Facebook! 

– X♡ – Free

Ps: Heb je zelf nog andere opmerkingen, ideeën of suggesties? Is er iets dat je mist op Kindermodeblog? Leuk als je me hierover een mailtje stuurt!

Plaats een reactie