PERSOONLIJKE UPDATE EN BACKSTAGE FOTO’S

Na twee geweldige fotoshoot dagen bij Polarn O. Pyret in Maastricht en Lemonade in Amsterdam is het morgen alweer de derde Back to School Tour dag! We gaan naar LAREN en oooh wat hebben we er zin in! En laat de regen maar uit de hemel komen, maakt ons niet uit! Binnen is het namelijk goed vertoeven bij Store of Daydreams. Ik ben namelijk gisteren al een kijkje gaan nemen omdat ik zo nieuwsgierig was! De winkel is pas sinds één week open en dat ruik je. Alles ruikt naar nieuw! En echt alles is leuk. Want wat hangt er zoal? De meeste geweldige kleertjes van Louise Misha, Tiny Cottons, Mini Rodini, Soft Gallery, Sproet & Sprout en nog veel meer! Dat zijn toch allemaal te leuke merken!?  Zoals ik gisteren al poste op Instagram; het is net een snoepwinkel! En heel eerlijk, normaal zou ik echt niet snel bedacht hebben om naar Laren te rijden om te gaan winkelen. Ik bedoel, het zou niet echt in me opgekomen zijn. Maar het is maar 25 minuutjes rijden vanaf Utrecht en het centrum van Laren ziet er heel knus uit. Parkeren is ook heel makkelijk – wel blauwe zone – dus je hoeft niet ingewikkeld te doen. Ik ga daarom binnenkort zeker nog een keertje een middagje met Doutzen naar Laren. Er zitten weer wat studiedagen aan te komen, dus een goede invulling (lees: shoppen) is bij deze bedacht 😉  En we gaan dan ook zeker nog poffertjes eten op de hoek bij Store of Daydreams. Jammie!

Morgen dus niet met Doutz, maar wel met mijn Kindermodeblog team! Morgen staan we weer voor jullie klaar om jullie kids aan te kleden en professioneel te fotograferen. Wij hebben er heel erg veel zin in! Jullie ook? Het is tevens de officiële opening van de winkel, dus het zal echt een feestje worden!

Hieronder nog een paar ‘backstage’ kiekjes van de vorige shoot bij Lemonade in Amsterdam. Wat was het leuk!! Hebben jullie alle outfit foto’s van de contest al gezien? Je kunt ze vinden via Facebook of de Back to School Tour pagina, en laat zeker even weten welke outfit foto je favoriet is. De winnaar maakt namelijk kans om een Vip fotoshoot bij Kindermodeblog te winnen. Samen met z’n beste vriendje of vriendinnetje inclusief een nieuwe gratis outfit voor allebei! Ook wordt er per winkel een aparte prijs uitgereikt, leuk!! De contest van Polarn O. Pyret is inmiddels gesloten. De jury zal nu gaan bepalen wie de winnaar is geworden. Heb ik jullie eigenlijk al aan de jury voorgesteld? Nee hè, volgensmij nog niet! In de Jury van de Back to School Tour zitten presentratice / hockeyster Naomi van As, top blogger Serena Verbon, chef mode Fabulous Mama: Iris van Woudenbergh én hét Youtube Talent: de 13-jarige Joy BeautyNezz. Zij zullen uiteindelijk bepalen wie de outfit foto contest wint! Op deze pagina worden ze alle vier aan je voorgesteld en lees je ook wat hun leukste schoolherinneringen zijn! (kijk even hier)

Ik hoop jullie morgen dus te gaan zien in Laren!! Ik ben weer zo benieuwd 🙂

Tot morgen!

– X♡ – Free

Mocht je er morgen helaas niet bij kunnen zijn? Aanstaande woensdag komen wij naar Rotterdam, en staan wij voor je klaar bij Pomme de Jus. Nog zo’n geweldige kinderwinkel. En dan zit de Tour er alweer bijna op….

_63A0292 _A1A5503 _A1A6783 _63A6308 _63A8097 _A1A5505 _63A0189 _A1A6864 _A1A5494 _A1A6816 _A1A6953 _A1A6824 _A1A6860 _A1A6940 _A1A7037 _A1A6994
Klik hier om naar de Back to School pagina te gaan voor meer info

Foto’s door Alina Krasieva

Tags: , ,

Plaats een reactie