PERSOONLIJKE BLOG & DE OUTFIT VAN DOUTZEN

Heb jij de laatste tijd een beetje gevolgd wat ik allemaal gedaan heb? Adem in adem uit. Ik moet écht even bijkomen van alle leuke dingen die er gebeurd zijn én de hectiek die daarbij komt kijken 😉 De SpringTour was een groot succes!! We zijn bij 7 geweldige kinderwinkels geweest en hebben echt mega veel kids gestyled en gefotografeerd. Pak ‘m beet: rond de 250 kinderen!! Ja echt. Was jij er toevallig ook bij? Of zie ik je misschien de volgende keer tijdens de Back to School Tour?

Het zijn echt hele drukke – en vooral ook héle leuke – weken geweest voor mij en voor Kindermodeblog. Maar nu is het tijd om even bij te komen van alles en heel veel tijd met mijn man en kinderen door te brengen. Dus eigenlijk komt de timing van de meivakantie me heel goed uit!! Doutzen heeft maar liefst 2,5 week vrij – school heeft de studiedagen eraan vastgeplakt – en ook dit komt me perfect uit dit jaar. We gaan eind volgende week met z’n tweetjes naar Barcelona, yes!! Een moeder – dochter trip – spontaan geboekt! Dat is echt iets waar ik altijd al van droomde. “Als ik later een dochter heb wil ik leuke (shop) tripjes met  d’r gaan maken.” Nou het moment is dan eindelijk daar. Maar toen ik vorige week op de boekingsknop drukte bekroop me heus wel even een schuldgevoel tegenover de mannen in ons gezin. Maar goed, een gezinsvakantie was ivm werk niet mogelijk tijdens de mei vakantie. Dus Barca it is!!  Wij gaan zwemmen, lekker eten, wandelen, speeltuinen ontdekken, naar het strand en het chocolademuseum. Kan niet wachten!!

En wie me afgelopen maandag gevolgd heeft op Insta Stories, die heeft gezien dat we samen naar de stad gingen om te shoppen voor Doutzen. Lekker een dagje samen op pad in onze hometown Utrecht!! Utrecht wordt trouwens echt steeds leuker en leuker om te shoppen voor kinderen, maar daarover binnenkort meer. Doutzen vindt het echt superleuk en gezellig om samen te shoppen. En dat is mooi, want ik vind dat ook echt superleuk!! We zijn echt super goed geslaagd. Misschien kan ik volgende week wel even een leuke video opnemen om alle nieuwe kleding die de laatste tijd haar kast is ingeslopen te delen met jullie 😉 en kan ik je laten zien welke setjes ik allemaal kan maken, of zij!! 😉 Als je het leuk vindt dat ik hier een video over ga opnemen, laat het me dan even weten in een comment op Facebook of onder deze blog of op Insta. Je weet me wel te vinden toch?! 😉

En nu genoeg gekletst. We gaan naar de outfit van Doutzen! Zo’n beetje de meest sporty look van dit moment die – hoe toevallig en toepasselijk – ook nog eens komt van het Spaanse kindermodemerk Bobo Choses, uit Barcelona!! Ik vind de kleurencombi van flessengroen met oud roze zoooo leuk en mooi bij elkaar. Ik zie dat bijv. ook in mijn huis wel ergens voor me. Anyway, deze groene trui – haar broertje heeft ‘m ook – kun je ook superleuk op een verwassen lichte jeans dragen of op een leuke print legging. Mogelijkheden genoeg! Ennnn wat leuk is om even aan jullie te melden is dat de webshop waar ik deze trui geshopt hebt, nu een kortingsactie heeft op alle sweaters!!! Dus hop hop hop, gauw naar de shop 😉 Hebben jullie nog wilde plannen voor de mei vakantie?? – indien van toepassing natuurlijk 😉 –

Klik hier om direct naar LittleFashionAddict te gaan


Klik hier om te shoppen bij LittleFashionAddict

 

Foto’s door Maru Alvarez

Tags: , ,

Plaats een reactie