DE NIEUWE ZOMERSANDALEN VAN JULIE


Door Renske:

Zo, leeft iedereen nog? Niet weggewaaid de afgelopen dagen? Waar sommigen vorige week nog aan het klagen waren over de hitte was het deze week wel echt even het tegenovergestelde. Normaal gesproken word ik daar snel chagrijnig van maar nu niet, wij gaan namelijk zondag 11 dagen op vakantie dus ik heb genoeg mooi weer in het vooruitzicht. Alweer op vakantie? Yes, lucky us! Julie wordt in augustus 5 dus dit is echt de aaaaaaallerlaatste keer dat wij buiten de vakanties om weg kunnen, dus daar gaan we het nog 1 keer goed van nemen!

Het is dus weer tijd voor zwierige jurkjes, bikini’s, zomerhoedjes, hemdjes, shorts en uiteraard luchtige schoenen. Vertelde ik vorige keer nog dat ik geen goede open schoenen voor Julie kon vinden,stuitte ik deze week  ineens weer op een paar toppers! Die sandalen die ik vorige liet zijn zijn echt top maar die krijgt ze zelf niet goed aan (duurt lang zeg maar) en zitten tussen haar tenen en dat vindt ze niet constant fijn dus een extra paar om af te wisselen zou mooi meegenomen zijn.

Ooit gehoord van Mibo sandalen? Waarschijnlijk als je een keer op Menorca geweest bent wel! Mibo sandalen zijn duurzame traditionele sandalen die daar vandaan komen. Over het algemeen worden ze gemaakt van leer, maar ze kunnen ook worden gemaakt van stof, spelt of gevlochten raffia. De zool is van gerecyclede autobanden gemaakt. Echt een heel fijn, stevig sandaaltje met een goede zool waar ze zelf zo in stapt. Ik vind ze heel leuk onder een shortje of jurkje maar we hebben ze ook gepast onder een spijkerbroek en dat stond ook tof!

Voor Julie koos ik deze grijze en ze draagt ze hier met een kort broekje van H&M en een hemdje en hoedje van Zara. Deze outfit kan zo de koffer in! Ik shopte de Mibo sandalen bij de enige officiële webshop in Nederland (er zijn helaas ook genoeg namaak exemplaren op de markt) Ken jij ze al?

Je kunt de sandalen hier shoppen

Klik hier om de sandalen direct te shoppen

Wat vind jij van Julie haar nieuwe sandalen?

Bekijk hier het andere paar sandalen van Julie 

Tags: , ,

Plaats een reactie