DE NIEUWE HIPPE ZOMERJURK VAN JULIE


Door Renske:

Man, wat hebben we een heerlijke week gehad. We zaten op Gran Canaria wat in april behoorlijk zonzeker is en dat bleek ook zo. Omdat we er eerder waren geweest en de avonden nog vrij fris kunnen zijn had ik van alles wat meegenomen qua kleding voor de kids. Maar meer dan de helft was uiteindelijk overbodig aangezien ze 80% van de dag in zwemkleding rondliepen en het ‘s avonds dit keer helemaal niet fris was.Dus de meisjes konden na een warme dag heel fijn alleen een luchtig jurkje aan.

Voor Julie kocht ik onlangs bij Zara dit nieuwe exemplaar met (hoe kan het ook anders) tijgers. Toen ze ‘m aan deed moest ik even wennen omdat het een veel langere jurk is dan degenen die ze normaal draagt maar toen ze ‘m een tijdje aan had was ik helemaal verkocht. Ik vind deze lengte haar juist superleuk staan en ook juist omdat het gewoon net even anders is dan anders.
De jurk is heel licht roze met gele tijgers en heeft aan de achterkant een rits. De stof is luchtig en de jurk valt heel soepel naar beneden, aan de onderkant zit een brede volant langs de zoom.
Ik hoop dat het weer hier ook een beetje z’n best gaat doen want deze jurk willen we nog heeeeeeeeeel vaak aan!

Julie draagt ‘m hier met haar witte sneakers (wilde ze zelf zo graag)  maar een leuk sandaaltje of slippertje maken ‘m helemaal af denk ik. Zijn jullie al summer ready?

Je kunt de jurk shoppen via deze link

Klik hier om de jurk direct te shoppen

Is deze jurk ook iets voor jouw meisje?

Tags: , ,

Plaats een reactie