ZIEN! DE NIEUWE ZOMERSANDALEN VAN JULIE


Door Renske:

Yessss summer is back en hoe! Wat een mooie dagen hebben we al gehad en gaan er nog komen! Omdat wij al vroeg in het jaar op vakantie gingen zijn de zomergarderobes van de kids al zo goed als compleet. Nou ja laten we zeggen dat er ruim voldoende is, uiteraard kan er hier en daar altijd nog aangevuld worden ¬†ūüėČ

Maar ik kwam er deze week achter dat ik voor Julie nog niet echt een goed zomers schoentje had. Ze heeft wel verschillende slippers maar voor naar school zijn die niet zo handig en die worden ook afgeraden. Ik moest (mocht) dus op zoek naar een leuk sandaaltje. Nu heb ik het de vorige keer volgens mij ook gezegd maar ik ben een beetje anti sandalen. Er zijn namelijk zoveel lompe en lelijke exemplaren op de markt die ik gewoon echt niet aan kan zien bij mijn kids, hoe praktisch ze ook zijn.

Bij de kleintjes lukt het nog wel omdat het dan met die kleine voetjes nog wel schattig staat en in die maat is er ook meer keus in mijn straatje. Voor Julie, die inmiddels toch echt wel grote voeten krijgt vond ik het echt heel lastig. Tot ik na uren speuren op internet op deze teensandaal van XTI stuitte. XTI is een Spaans merk dat oa bij Zalando te koop is, ik had er serieus nog nooit gehoord maar ik vond deze met het leer, printje, kleurtjes en kwastjes meteen superleuk, ik zou ze zelf ook zo willen hebben. Kortom, verder zoeken was niet nodig en ook in het echt bleken ze te gek.

Julie draagt ze hier onder een shortje van Scotch Rbelle en een shirtje van Zara. Laat die zomer maar heel lang duren! Wat vind ij van deze sandalen en heb jij ze al in huis?

Je kunt de sandalen hier shoppen

Klik hier om de sandalen direct te shoppen

Zijn deze sandalen ook iets voor jouw meisje?

Plaats een reactie