3X MINIMALISTISCHE KINDERMODE MERKEN


De perfecte basic hoort een ereplaats te hebben in iedere kast. Heb jij ‘m al in huis liggen? Een witte top, een grijs vestje of een gestreepte legging: je kunt ze eindeloos combineren, ze matchen overal bij en soms heb je gewoon even behoefte aan een simpele outfit, toch? Dat eenminimalistisch item niet te missen is en alles behalve saai is, bewijzen deze 3 kindermode merken wel:

1. Little Label
Hier vind je geen gekke prints of opvallende teksten, maar eenvoudige items met hier en daar een pop of color. Dit merk is perfect voor mensen die van basic items houden, maar dan wél met een mooi detail of zacht kleurtje.

2. Mingo
Dit merk klinkt je vast nog bekend in de oren. Staat Mingo al op jouw favorietenlijstje? Je vindt hier tijdloze basic items die niet mogen missen in de kast van jouw kind. Dit unisex merk is een echte musthave voor iedereen die van simpel, clean en eenvoudig houdt.

3. Gray Label
Met Gray Label haal je de minimalistische stijl in huis. Dit merk verkoopt voornamelijk effen kleding in prachtige kleuren als donkergroen, mosterdgeel en oudroze. Hiermee kun je lekker aan het mixen en matchen slaan. Pluspunt: alle items zijn van 100% biologische materialen gemaakt.

Wat vind jij van deze basic kindermode merken? En ken jij er nog meer?

Tags: ,

Plaats een reactie