EMILE ET IDA BIJ LOU & BLUE


Het regent hippe merken in de kindermode! Ken jij het Franse kinderkledingmerk Emile et Ida al? Dit merk is dan weliswaar niet nieuw, maar willen wij graag weer even onder de aandacht brengen. Zachte stoffen, mooie neutrale kleuren en toffe printjes. Wat vind jij van Emile et Ida?

Emile et Ida is er voor de allerkleinsten vanaf 3 maanden, maar ook voor de oudere kids tot 14 jaar. De kleding is gemaakt voor alle gelegenheden. Een schooldag waarin je comfortabel wilt bewegen en spelen, maar de kinderkleding van Emile et Ida is ook perfect voor de vrije weekenden en andere vrolijke momenten. En wat krijg je als je deze vrolijkheid en kinderen bij elkaar optelt? Juist: een creatieve, speelse en opvallende collectie! In de nieuwste collectie nemen kleurtjes als oudroze, taupe en roestbruin de overhand. De zomerse prints zoals ijsjes, citroenen en bloemetjes maken van iedere outfit een vrolijk feestje.

De subtiele kleuren, zachte stoffen en speelse prints passen perfect bij het leven van kinderen en mogen wat ons betreft een plekje in ieders kinderkast veroveren.

Dit gave kindermode shop je in de fijne webshop van Lou & Blue. Als je laatst onze webshop tip-blog hebt gelezen, ken je deze webshop (én winkel) misschien al wel. Bij Lou and Blue vind je de meest mooie, hippe en unieke merken op het gebied van kindermode en interieur. Voor alle fashion en interieur lovers, dit is echt een walhalla! Zeker even een kijkje nemen dus! 🙂

Je kunt Emile et Ida via deze link shoppen bij Lou & Blue

Klik hier om Emile et Ida direct te shoppen bij Lou & Blue

Wat vind jij van dit gave kindermode merk?

Tags: ,

Plaats een reactie