LOU & BLUE | NIEUWE KINDERWINKEL EN WEBSHOP!


Van deze nieuwe kinderwinkel én webshop ga je waarschijnlijk heel blij worden. En daarom kunnen we ook niet wachten om ‘m met jou te delen!! Let’s meet Lou & Blue, een nieuwe kinderwinkel in Alkmaar mét een hele fijne en overzichtelijke webshop! 🙂 Bij deze nieuwe baby- en kinderkleding winkel kun je terecht voor de mooiste kindermodemerken, verzorgingsproducten en te gekke kinderkamer accessoires. Lees je mee?

Je vindt bij Lou & Blue o.a. de kindermodemerken: 1+ In The Family, iglo+indi, Maed for Mini, Rylee + Cru, Sproet & Sprout, Tiny Cottons en nog veel meer. En ook de waanzinnige zwemkleding van Beach & Bandits is hier verkrijgbaar. Meer dan genoeg keuze om de kast van je kind(eren) aan te vullen met hippe items. Zie jij al iets leuks?

Maar er is meer! Want voor de inrichting van de kinderkamer kun je namelijk ook bij Lou & Blue terecht. De mooiste merken als Modern Burlap, Oh Noo en Tellkiddo maken van de kinderkamer een paradijs om in te spelen en te slapen. Vergeet ook zeker niet om even tussen de knuffels en kussens te neuzen, want die zijn echt te gek, vooral die van Noodoll. Wát een vrolijkheid. Met deze knuffels in bed wordt het vast héél leuk om naar bed te gaan 🙂

Naast de webshop heeft Lou and Blue een stenen winkel in Alkmaar! Als je in de buurt bent, ga dan zeker even langs bij deze prachtige kinderwinkel. En als Alkmaar net wat te ver is, kun je natuurlijk gewoon via de webshop je slag slaan, want: happiness is when your online order arrives. Yay! Met welke items ga jij je winkelmandje vullen?

 

Je kunt via deze link een kijkje nemen in de webshop van Lou and Blue

Klik hier om direct te shoppen bij Lou and Blue

Wat vind jij van deze webshop?

Tags: , , ,

Plaats een reactie