Met de feestdagen in zicht is iedereen natuurlijk hard op zoek naar de perfecte feestelijke outfit. De winkel etalages en webshops hangen weer vol met prachtige feestelijke items en accessoires. Maar laten we zeker de wintercollecties niet vergeten. Want ook met deze items kun je er op los mix & matchen tot een geweldige party outfit voor de feestdagen.

Combineer bijvoorbeeld een net pantalon broekje met een toffe prints sweater. Mag het van jou nog een tikkie feestelijker dan dat? Doe dan een blousje onder de sweater voor wat meer gelaagdheid en net dat beetje ”extra”  Zo krijgen outfits toch een nette uitstraling, maar wel met een fashionable twist. Bijkomend voordeel is dat je deze items ook na de feestdagen lekker door kunt dragen en combineren. Tiny cottons en Emile et Ida zijn twee van die fijne kindermode merken waarmee je goed deze combinatie kunt maken. Bij Lou & Blue hebben wij al een heleboel leuks gezien (tip, er is ook al SALE 😉 ) En dit willen we natuurlijk graag met je delen.

Beide kinderkleding merken klinken je vast al wel bekend in de oren en misschien zou je ze niet meteen bij je party outfit lijstje bedenken, maar de collectie van Tiny Cottons en Emile et Ida zijn heel goed te combineren in de stijl. Emile et Ida is van zichzelf al iets klassieker, maar de subtiele printjes zorgen voor een fashionable uitstraling. Tiny cottons is en blijft bij velen favoriet. Toffe items, opvallende prints en heerlijke stoffen.

Heb jij deze kinderkleding merken al in de kast liggen? En hoe zou jij ze combineren voor een feestelijke outfit? Leuk als je het ons laat weten!

Klik hier om de collectie van Tiny Cottons & Emile et Ida bij Lou& Blue te shoppen

  1. Streep trui Emile et Ida
  2. Sweater Emile et Ida

  1. Jurk Tiny cottons
  2. Sweater Tiny cottons

Klik hier om direct naar de webshop van Lou & Blue te gaan want ze verkopen héél veel leuks

Tags: , , , , , , , , ,

Plaats een reactie