5 X HIPPE BELGISCHE KINDERKLEDING MERKEN


Het spotten, ontdekken en het delen van hippe kinderkleding merken uit het buitenland is toch een van de leukste dingen om te doen! Zo gingen wij deze week even gluren bij onze Zuiderburen waar echt een aantal hele toffe kinderkleding merken vandaan komen. Daarom voor jullie op een rij: 5 hippe Belgische kindermode merken die je zeker even moet bekijken. Ken jij ze allemaal al?Be inspired!

Simple Kids

Anders dan de naam doet vermoeden is het Belgische kindermode merk alles behalve simpel. De collecties van Simple Kids zit vol statement pieces, originele prints, toffe kleuren combinaties, mooie details en prachtige stoffen. Echt een aanrader.

schermafbeelding-2016-12-28-om-17-21-57

Maan Kids

Een combinatie van chic en casual. Items die gemakkelijk zijn te combineren maar wel stuk voor stuk zeer stylish. Elk seizoen weet het Belgische kinderkleding merk Maan weer te verrassen met kleuren combinaties en prints.

maan-2016-955-edit-edit

INDEE

Indee is een nieuw Belgisch kindermode merk waarvan wij zeker weten dat het jullie harten zal gaan stelen! Bij het Belgische meisjeskleding merk draait het om 1 ding: Onafhankelijkheid. Indee is een kledingmerk voor meisjes van 6 tot 16 jaar en onderscheidt zich met felle kleuren en gekke prints. De naam Indee duidt op de nieuwe generatie jongeren die opzoek zijn naar hun eigen stijl in kleding en die past bij hoe ze zich voelen.

cc3b70_299f66ba0e8d4f738ec3fb0800065683mv2_d_2400_3600_s_4_2

Caroline bosmans

Durft jouw kind op te vallen en houden jullie van kleding die net even anders is. Dan is het gave Belgische kinderkleding merk Caroline Bosmans echt iets voor jou. De kinderkleding van het modelabel is unisex, seizoen loos en bevat een grote dosis aan humor. Grafische prints en veel zwart wit worden afgewisseld met unieke details en prints.

0014

Six Hugs & Rock ‘N Roll

Sic Hugs & Rock ‘N Roll is een kinderkleding merk voor echte rebellen 😉 Eigentijds en eigen door de combinatie van schattig en stoer. De collectie is geïnspireerd op muziek, street art en grafische prints en is voor kinderen t/m 14 jaar.

 

schermafbeelding-2016-12-28-om-17-23-24

Ken jij deze 5 Belgische kindermode merken al?

LEES OOK: 5 Deense kindermode merken

LEES OOK: 3 Gave Scandinavische kinderkleding merken

 

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie