SIEM IN STOERE SWEATER VAN POPUPSHOP


Het is een must have wat in iedere kledingkast zou moeten hangen; de sweater! Zowel voor jongens als meisjes, de sweater is zo’n all year round item wat altijd kan én mag. Deze dagen zeker goed te gebruiken, of het nu ‘s ochtends fris is of ‘s middags het zonnetje schijnt de sweater is your best friend.

En deze nieuwe sweater van Siem is er eentje om op je lijstje te zetten. Het is op het oog een simpele trui, maar alles behalve saai. De zwart/witte stippen maken de sweater lekker opvallend; een echte eye-catcher dus. Bovendien kun je deze trui overal bij dragen want hij matcht met alles en is ook nog eens unisex. Handig! Siem zijn sweater is van het kindermode merk Popupshop en zit super comfortabel, hij draagt ‘m hier over een zwarte denim blouse van de Zara die er net onderuit piept. De gelaagdheid geeft de outfit een speels effect. Een stoere broek eronder en zijn camouflage Vans en Siem is ready to go!

Je kunt de trui via deze link shoppen bij Toddlers and Tees

_63A8090 _63A8138 _63A8261 _63A8161 _63A8198 _63A8130

Je kunt de trui via hier direct shoppen bij Toddlers and Tees

Wat vind jij van deze stoere sweater van Siem?

Tags: ,

Plaats een reactie