DE STOERE MOLO MUSTHAVE SWEATER VAN SIEM


Ik kan soms zo onwijs blij worden van een kinderkleding outfit! Ik vertelde je er deze week al over in mijn personal column. Ik kan dus echt dat enorm blije gevoel krijgen van een verrassende outfit combinatie, een mooi kleurenpallet en unieke prints. Juist puur op je gevoel items bij elkaar pakken en daarmee mixen en matchen dat is wat ik het allerliefste doe. De outfit van Siem is ook zo’n fijne mix van stijlen. Siem draagt een stoere sweater van Molo, en ik moet je eerlijk bekennen dat ik ‘m echt super gaaf vind! De trui oogt basic, maar door de print op de mouwen is het toch een echte eye-cather. Siem draagt zijn stoere sweater op een iets klassiekere pantalon van de Zara. De blouse onder de sweater zorgt net voor dat beetje extra gelaagdheid en maakt de outfit helemaal af! Wat vind jij van deze outfit? Siem is ready for some fun!

Je kunt de sweater shoppen via deze link

_63A6761

_63A6844

_63A6913

_63A6817

_63A6798

_63A6860

Klik hier om meer van Molo te shoppen

Wat vind jij van deze outfit van Siem?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , , ,

Plaats een reactie