DE NIEUWE SALT WATER SANDALS VAN PHILEINE


Door Renske:

Het is bijna zo ver, over 10 dagen gaan wij een weekje op vakantie! Een weekje voor de meivakantie omdat het nog kan en dus nog vrij vroeg in het seizoen. Daarom hebben we weer gekozen voor Gran Canaria omdat het daar over het algemeen altijd wel lekker weer is en we daar vorig jaar in mei een hele fijne vakantie hebben gehad. Dus ik hoop dat de weergoden ons goedgezind zijn en we de hele week in bikini’s, jurkjes en korte broeken kunnen lopen en op slippers / sandalen!

Vooral het lopen op slippers / sandalen geeft mij echt het zomergevoel. Voor de kleintjes vind ik het echt nog wel lastig om hier hele toffe exemplaren voor te vinden die ook nog eens een goede zool, voetbed etc hebben, want ja ze lopen er wel veel op. En die Havaiana slippertjes zijn natuurlijk heel leuk (hebben we ook in huis) maar ze lopen er voor geen meter op.

Met onze vakantie in aantocht ben ik dus maar eens even uitgebreid gaan speuren overal.
Voor Phileine heb ik in de winter in de sale al hetzelfde sandaaltje gescoord als dat ze afgelopen zomer droeg alleen die heeft een printje en met al die printjes in haar kleding wilde ik echt heel graag een effen exemplaartje erbij. Nu moet ik heel eerlijk bekennen dat ik eigenlijk een beetje anti-sandaal ben. Niet tegen allemaal natuurlijk maar voor kinderen zijn er zoveel van die hele suffe sandalen die zelfs een hele toffe outfit naar beneden kunnen halen.

Maar bij deze neem ik het terug! Want in mijn online zoektocht kwam ik bij Little Wannahaves dit supertoffe sandaaltje tegen van Salt Water Sandals. Ze zijn van echt leer met roestvrije metalen gespen en hebben een heel zacht en soepel zooltje. En een heel groot voordeel……ze kunnen als waterschoen gedragen worden! Dus ze kunnen er zo mee de zee of het zwembad in lopen en ze zijn binnen no-time weer droog. Ideaal vind ik dat! Voor Phileine koos ik deze gouden omdat die overal bij staan en onze diva zo lekker kan ‘shinen’ in het zonnetje. Ik showde ze aan haar en haar eerste reactie was: ooooooooh wat mooooooooi mama! En vervolgens hebben ze een nacht in haar bed gestaan omdat ze ernaar wilde blijven kijken, top aankoop dus 🙂 Phileine draagt ze hier alvast met een shortje en topje van de Zara. Wat vinden jullie van deze sandaaltjes? Je hebt ze in in heel veel soorten en kleuren dus snel even kijken!

Je kunt de Salt Water Sandals hier shoppen bij Little Wannahaves

Klik hier om de Salt Water Sandals direct te shoppen bij Little Wannahaves

Wat vind jij van de nieuwe sandalen van Phileine? En heb jij al een paar geshopt?

Tags: , , , ,

Plaats een reactie