DE NIEUWE SCHOENEN ÉN BUDGET JURK VAN PHILEINE


Door Renske:

Phileine zit in een jurken en rokjes fase, niet zo gek want Julie zit daar ook al jaren in en Phileine neemt dat over. Niks mis mee maar ik vind zelf jeans en leggings ook zo leuk staan. Ik probeer het dan ook zo veel mogelijk af te wisselen en het handigst is dan wel om ze op dezelfde dagen dezelfde soort outfits aan te trekken want anders zijn ze weer jaloers op elkaar. Herkenbaar voor andere moeders met 2 meisjes?

Voor Phileine ben ik dus ook op zoek gegaan naar wat jurkjes die de hele herfst en winter doorgedragen kunnen worden en onlangs vond ik dit budget jurkje bij de Hema die toevallig ook nog eens vorige week met extra korting in de winkels lag. Echt een koopje dus! En ik heb nou eenmaal ook een liefde voor streepjes dus deze ging meteen mee naar huis.
Ik heb ‘m gecombineerd met een maillot van Iglo en Indi die ik laatst hier voorbij zag komen in een blog van een van mijn mede gastbloggers en die ik perfect bij Phileine vind passen.

We maken de outfit af met haar nieuwe Clic! laarsjes, een lichtgrijs cowboy modelletje die ik echt te tof vind. Als het om winterlaarsjes gaat kom ik eigenlijk altijd bij Clic! uit en gelukkig vinden beide meisjes deze zelf ook geweldig! Wat vind jij van deze budgettopper in combinatie met de nieuwe boots?

Je shopt het budget jurkje hier & de laarsjes hier

Je shopt het budget jurkje hier & de laarsjes hier

Wat vind jij van de nieuwe outfit van Phileine?

Tags: , , ,

Plaats een reactie