DE ZOMERSCHOENEN VAN PHILEINE


Door Renske:

Jaaaaa dat was ie weer even hoor, de zomer! We hebben er toch zeker 4 dagen van kunnen genieten!
Badjes in de tuin, naar het strand, bbq-en, ijsjes eten, tot laat in de tuin zitten…… we hebben het allemaal gedaan want je weet hier nooit hoe lang het blijft!
Dus uiteraard ook weer die hele fijne zomerkleding aangetrokken! En waar bij Phileine in de winter de jurkjes en rokjes nog niet staan vanwege die gekke korte beentjes, zo leuk vind ik het in de zomer met blote armen en benen! Van de week droeg ze dit lieve gele modelletje van Zara, heel simpel met spagehttibandjes en een klein haakwerkje aan de voorkant. En een leuk detail….. super budget (en hij is er ook in roze en rood)!

Qua open schoentjes vond ik het dit jaar een stuk moeilijker voor Phileine. Ze bevindt zich in een maat die kleintjes hebben als ze nog niet eens lopen of net gaan lopen dus minder keus qua soorten. Ik heb geloof ik 3 paar te leuke havaianas in die maat voor haar maar daar kan ze helaas echt niet goed op lopen. En er zijn best wel wat sandaaltjes in die maat te verkrijgen maar ik vind die heel snel tuttig en dat past al helemaal niet bij rebelse Phileine.

In de vakantie hebben we het nog opgelost met waterschoentjes, die voor daar ideaal waren maar aangezien we hier toch echt meer lopen moest ik nu wel op zoek naar een goed open schoentje.
En de aanhouder wint, ik heb ze gevonden! En uiteindelijk gewoon bij mijn lievelings schoenenwinkel in Den Haag. Toch wel fijn om even advies te krijgen over de maat en de juiste pasvorm etc. Was wel echt blij dat bij de schoentjes die de verkoopster pakte iets tussen zat wat ik mooi vond want mensen snappen niet dat je zo kritisch kan zijn over schoenen voor je kids. Maar ja, het kost niet niets en het oog wil ook wat, toch? Het zijn deze leopard (ja hoe kan het ook anders) sandaaltjes van het merk Gioseppo geworden. Met een stevige zool met een heerlijk voetbed en bandjes die worden bevestigd met klitteban. En de bandjes hebben van die echte zachte haartjes…… te leuk toch?
Hebben jullie de perfecte zomerschoen al gevonden voor jullie kleintjes?

Je kunt de sandalen shoppen via deze link

DSC02477

DSC02480

DSC02484

DSC02487

DSC02507

DSC02509

Klik hier om de sandalen te shoppenhier om het budget zomerjurkje te scoren

Wat vind jij van de outfit van Phileine?

Tags: , , ,

Plaats een reactie