GØLSIG | NIEUW KINDERMODE MERK GELANCEERD!


Kindermode land barst van de hippe kindermode merken! Denk je net je favorieten lijstje rond te hebben, spot je alweer het volgende waanzinnige kindermode merk. Wij kunnen er geen genoeg van krijgen. Vandaag tip ik je dan ook heel graag het gloednieuwe kindermode merk Gølsig. Een heel fijn nieuw merk voor de kleintjes dat onlangs is gelanceerd!

Hoewel Gølsig nogal Scandinavisch klinkt, komt dit kindermode merk gewoon uit onze eigen hoofdstad en is zowel het ontwerp als de productie in ons eigen kikkerlandje gedaan. Gølsig spreek je uit als gulzig en – je raadt het misschien al – is bedoeld voor gulzige baby’s. We weten allemaal dat baby’s graag eten en alles wat ze tegenkomen in hun mondje stoppen, dus als ze dan toch aan het eten zijn, kunnen ze er maar beter fashionable bij zitten 😉

De kinderkleding van Gølsig is bedoeld voor de allerkleinsten onder ons. Hippe prints, vrolijke kleurtjes én bijna alles heeft een link naar eten. Bananen, wortels en kaas: bij het zien van deze kinderkleding loopt het water je in de mond. De items zijn makkelijk te mixen en matchen en door de stofkeuze kan je kleintje de kleding het hele jaar door dragen. In de winter draag je het jurkje met een legging eronder en in de zomer dragen we het gewoon lekker met blote beentjes. De items zijn dus geschikt voor elk seizoen. En over de leggings gesproken, deze moet je echt even zien want die zijn echt waanzinnig! Ze zijn namelijk gemaakt van een stof die normaal gesproken wordt gebruikt voor – ja echt waar – aerobics kleding. Hierdoor zijn ze lekker soepel en zijn ze verkrijgbaar in felle kleurtjes en is er zelfs een metallic uitvoering. Helemaal volgens de laatste trends dus!

En nog een leuk detail: de foto’s van hun lookbook zijn allemaal gemaakt in een koelkast. Grappig toch? Ik word er helemaal vrolijk – en een beetje hongerig 😉 – van.

Dit gloednieuwe Nederlandse kindermode merk heeft nog geen webshop, maar als je iets wilt bestellen kun je ze gewoon een mailtje sturen! Wat vind jij van dit nieuwe babymerk?

Je kunt de volledige kinderkleding collectie van Gølsig via deze link bekijken

Je kunt de volledige collectie van Gølsig via deze link bekijken

Wat vind jij van dit nieuwe kindermode merk? En welke item springt er voor jou het meeste uit?

Tags: , ,

Plaats een reactie