RASPBERRY REPUBLIC | DE NIEUWE PRINT LEGGING VAN SCOTTIE


Door Rosan:

Hebben jullie een vaste kleding stijl voor de kids? Ik niet, er is gewoon teveel wat ik mooi vind en dat kan qua stijl behoorlijk uiteenlopen. De ene keer ga ik voor volledig zwart-wit, de andere keer voor lieve en zachte tinten en vervolgens weer voor stoere opvallende prints. Van girly tot stoer…. en dat kan dan ook nog per seizoen weer veranderen. Daar is natuurlijk helemaal niets mis mee, alleen maar leuk toch?

Maar nu dat alle nieuwe collecties uitkomen… zit ik dus als een soort stuiterbal met mijn mobiel in m’n handen: ik wil het-ik wil het-ik wil het! Helaas heb ik geen geldboom in de tuin, dus zal ik toch echt keuzes moeten maken.
Een van mijn keuzes voor Scottie viel op dit leuke merk uit Polen: Raspberry Republic. Een collectie met veel verschillende kleuren en printjes, echt om heel erg vrolijk van te worden! Ook nu was ik behoorlijk aan het twijfelen, maar ik besloot om voor de ‘Monkey Business’ stijl te gaan, een zalm roze legging met een super leuke print van aapjes erop. Ik was eerst van plan om het te combineren met een mooie basic in wit of in zwart, maar toen spotte ik in de sale ook nog deze toffe trui. Super leuk outfitje, al zeg ik het zelf 🙂  Wat vind jij van haar nieuwe legging?
Wat vind jij van Scottie haar nieuwe legging?
Tags: , ,

Plaats een reactie