RASPBERRY REPUBLIC | DE NIEUWE JURK VAN AIMEE


Door Sophary:

Mogen de zomerjurkjes al weer aan??? Aimee en ik kunnen in ieder geval niet meer wachten. Vanwege het goede weer van vorige week, ben ik online op zoek gegaan naar vrolijke zomerjurkjes. Omdat ik niet kon kiezen, heb ik zeker al 5 jurkjes van verschillende merkjes gescoord. Ondanks dat het nog geen echt zomer weer is, kunnen de jurkjes perfect gecombineerd worden met wintervestjes.

Online en hier op Kindermodeblog ontdekte ik een nieuw kinderkledingmerk, namelijk Raspberry Republic. Hun nieuwe collectie is helemaal de bom! Heel veel vrolijke kleurtjes en printjes. Ik had liefst alle jurkjes willen bestellen die ze in hun collectie hebben, maar de kinderbijslag was nog niet binnen ;-). Maar ik heb in ieder geval al 1 te gek item. Aimee draagt haar nieuwe jurkje hier met een vest van H&M en haar schoentjes van MiniMelissa. Wat vinden jullie van dit jurkje?

Je kunt het jurkje hier shoppen bij Raspberry Republic

raspberry republic

cof

sdr

Klik hier om direct bij Raspberry Republic te shoppen

Is deze jurk ook iets voor jouw dochter? En kende jij dit merk al?

 

Tags: , , , ,

Plaats een reactie