RASPBERRY REPUBLIC SS17 | EXCLUSIEVE SNEEK PEEK OP KINDERMODEBLOG


Yes! Ga er even lekker voor zitten want we mogen heel leuk én exclusief nieuws met je delen! Vandaag mogen wij op Kindermodeblog namelijk de aller áller eerste collectie beelden van het Poolse kindermode merk Raspberry Republic met je delen. Jup..! Een wereldwijde exclusieve sneek peek! 🙂 Hoe leuk is dit?!

Vorig seizoen spotten en deelden wij dit frisse en vrolijke kindermode label al met je op Kindermodeblog – bekijk ‘m hier als je deze hebt gemist – en de nieuwe SS17 kinderkleding collectie ziet er ook weer super uit. Om hebberig van te worden als je – net als wij – van vrolijke kleuren, coole prints en fijne zachte stoffen houdt. Bij Raspberry Republic staat kwaliteit en verantwoord ondernemen hoog in het vaandel. De gehele kinderkleding collectie wordt dan ook in Polen ontworpen en geproduceerd van 100% biologisch GOTS gecertificeerd katoen. Op deze manier kunnen ze het hele productie proces goed monitoren en onderhouden.

De nieuwe SS17 collectie van Raspberry Republic bestaat uit 4 thema’s die allemaal een ander verhaal en boodschap uitdragen. Het kindermode merk wil namelijk kinderen ook iets leren met de kleding die ze dragen, maar dan wel op een vrolijke en speelse manier. De thema’s zijn: Ocean Sounds – waarbij de boodschap is dat we goed met ons afval om moeten gaan en niet zomaar alles in de zee moeten gooien. Double Trouble is een knipoog naar het velen snoepen van kinderen en dat we ze moeten leren gezond te eten. Nummertje 3 is Hi Honey en vertelt het verhaal dat kleine insecten zoals bijen heel belangrijk zijn voor onze natuur. Het laatste thema uit de SS17 collectie is Monkey Business met als boodschap dat kinderen vooral lekker moeten spelen, leven en hun fantasie de vrije loop moeten laten gaan.

Dit Poolse kindermode merk ziet er dus niet alleen heel gaaf uit, maar heeft ook een verhaal en een boodschap. De SS17 collectie van Raspberry Republic is verkrijgbaar vanaf februari, dus nog heel even geduld! Laat je vooral alvast heerlijk inspireren door de nieuwe collectie beelden! Wij zijn heel benieuwd wat jij van de nieuwe collectie van dit kinderkleding merk vindt. En welke item is jouw favoriet? Laat je het weten in een reactie op Facebook?

dsc_2607 dsc_2408 dsc_2541 dsc_2695 dsc_2752 dsc_2481 dsc_2793 dsc_2693
dsc_2831 dsc_2895
Foto’s door Paulina Kania / Scenography door Ula Kaczmarek
Tags: , , ,

Plaats een reactie