GESPOT | NIEUW KINDERMODE MERK RASPBERRY REPUBLIC


Ja hoor! Ik heb er weer één gevonden. Een heel gaaf kinderkleding merk uit jawel, Polen! Ik weet niet wat het is en waar ze ineens allemaal vandaan komen, maar oh wat ben ik blij met al die gave Poolse kindermode merken de laatste tijd. Let’s meet Raspberry Republic een nieuw fris kinderkleding merk met een hele vrolijke collectie. De collectie, ontworpen en geproduceerd in Polen, wordt gemaakt van biologisch katoen. En aan inspiratie hebben ze bij dit kinderkleding merk geen gebrek en halen ze uit alles wat ze zien, maar voornamelijk de natuur. Vrolijke en gekke printjes en opvallende kleuren combinaties!

Wanneer je denkt een vleugje Scandinavisch design te spotten kan dat zeker kloppen want de helft van de medewerkers heeft een Zweedse achtergrond. Centraal staat de belevingswereld van het kind. Cool, vrolijk, opvallend en super hip! Raspberry Republic is een kinderkleding merk voor jongens en meisjes en de collectie bestaat uit onder andere hippe rompertjes en mutsjes voor de allerkleinste tot jurkjes, T-shirts en leggings! Be inspired! Ik ben heel benieuwd, wat vind jij van dit  nieuwe Poolse kindermode merk? Laat je het mij weten in een reactie op Facebook?

Je kunt hier een kijkje nemen bij Raspberry Republic

ok_DSC4441-940x1408

13511508_10206931278183782_1760742340_n

ok_DSC4402-1024x683

FullSizeRender-3

FullSizeRender-1

Klik hier om direct te shoppen bij Raspberry Republic

Wat vind jij van dit nieuwe kindermode merk? Leuk als je het ons laat weten!

Tags: , ,

Plaats een reactie