RASPBERRY REPUBLIC | DE NIEUWE LONGSLEEVE VAN BEAU


Door Renske:

Oh die kindermode…..het lijkt wel of er wekelijks meer aanbod is en ik vind het allemaal zoooooo leuk! Gelukkig heb ik 3 kleine kids die hard groeien en “mag” ik dus veel voor ze aanschaffen en ook als ze het niet nodig hebben vind ik altijd wel een reden waarom wel ? Daarnaast moet ik toegeven dat ik heel erg bof want ik heb een vent die het oprecht leuk vindt dat ik zomet kindermode bezig kan zijn. Ik krijg dus nooit vragen naar m’n hoofd als: “Hebben ze niet al zoiets? Hebben ze dat wel nodig? Hoe duur zei je???” En ik hoef nooit stiekem kleding in de kasten te verstoppen en zeggen dat ze dat aaaaallaaaaang hadden als hij het zou vragen! Wat we wel doen is maandelijks een bedrag afspreken wat ik kan spenderen aan kleding voor de kids en ook daarover heb ik niets te klagen! Wat hierbij helpt is hem af en toe te betrekken in bepaalde keuzes bij jassen en schoenen bijvoorbeeld en wel te luisteren als iets op of aan te merken heeft. Zo zei hij laatst dat hij vindt dat Beau wat kleur in z’n kledingkast mist. Nou klopt dat wel een beetje want ik ga voor Beau al snel voor donkerblauw, grijs, wit en zwart omdat ik daar zelf erg van hou maar kleur misstaat hem ook niet.

Via Kindermodeblog ben ik het nieuwe merk Raspberry Republic op het spoor gekomen, een Pools kindermodemerk dat geproduceerd wordt van 100% biologisch en GOTS gecertificeerd katoen.En deze nieuwe SS17 collectie stikt van de kleuren! Hier moest ik dus even een item van scoren voor Beau. De collectie bestaat uit 4 thema’s die kinderen op een speelse en vrolijke manier ook nog iets leren.

Ik ging voor deze longsleeve uit het thema Hi Honey, wat het verhaal vertelt dat kleine insecten zoals bijen heel belangrijk zijn voor onze natuur. Lief toch, die boodschap erachter? Als Beau groter is ga ik het hem uitleggen ?  Anyway, dit shirt is grijs (ok beetje grijs erin mag wel) met allemaal lieve bijtjes en honingpotten erop waarbij de kleur geel eruit springt. En omdat Beau tegenwoordig toch echt als jongen wordt aangezien vond ik dat hij dat beetje roze erin wel kon hebben. Ik heb het gecombineerd op een gestreept harembroekje van Zara en zijn Stan Smiths. Kennen jullie dit nieuwe merk al? Leuk toch?!

Je kunt het T-shirt hier shoppen bij Raspberry Republic

Klik hier om het T-shirt direct te shoppen bij Raspberry Republic

Ken jij dit kindermode merk al?

Tags:

Plaats een reactie