POPUPSHOP | DE MUSTHAVE JURK VOOR DIT SEIZOEN


De lente is gevoelsmatig afgelopen week al echt begonnen. En morgen gaat ‘ie ook officieel van start! De vogeltjes kan je weer vroeg horen fluiten, het is langer licht en het weer wordt steeds wat zachter en warmer. Voor je het weet mogen we de kast weer induiken om alle rokjes en jurkjes tevoorschijn te halen.

Een jurkje, die had Maura ook al een tijdje niet meer aangehad. “Dat is meisjes achtig”, en Maura is een stoere meid! Maar eenmaal het jurkje aan te hebben viel deze helemaal in de smaak! De fijne stof, het net wat langer vallende model en het stoere streep motief, maken het jurkje een echte all time favourite. Maura draagt haar jurk – van het gave kinderkleding merk Popupshop – met waanzinnige metallic glitter Vans én een coole bomber van de Zara.

Doordat het jurkje wat meer basic is, is deze super goed te combineren en kun je er heerlijk op los mix & matchen. Ga je net al Maura voor een stoere combinatie? Of kies jij voor een meer klassieke look? Wat het ook wordt, dit jurkje welke je kunt shoppen in de te gekke webshop Toddlers and Tees is een echt musthave item voor dit seizoen welke niet in de kast van je dochter mag ontbreken. Heerlijk voor naar school, op het strand of mee in de koffer op vakantie deze zomer! Maura is helemaal happy in haar girly, maar stoere outfit! Laat de lente nu maar écht beginnen…

Je kunt de jurk hier shoppen bij Toddlers and Tees

_63A8773 _63A8654 _63A8716 _63A8787 _63A8869 _63A8848_63A8781 _63A8661_63A8941

Je kunt de jurk hier direct shoppen bij Toddlers and Tees

Is dit jurkje ook iets voor jouw dochter?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie