HANNE IN MUSTHAVE T-SHIRT VAN POPUPSHOP

Zeg eens¬†eerlijk ūüėČ Hoeveel streep items heb jij thuis in de kast liggen voor je kind(eren)? En voor jezelf?¬†T-shirts, leggings, blouses noem het maar op. De¬†streep is seizoenloos en zien we eigenlijk in iedere kinderkleding collectie wel terug. Hanne draagt een longsleeve met streep patroon van het Deense kinderkleding merk Popupshop die ik je echt wil tippen. Het¬†kindermode merk Popupshop staat¬†natuurlijk wel bekend om de gave (dieren) printjes en motieven, maar heeft naast deze eye-catchers ook hele fijne tijdloze basics in de collectie. Juiste deze items mogen niet ontbreken in de garderobe van je zoon of dochter, want met een goede basis kun je eindeloos combineren.

Hanne haar T-shirt is zo’n fijne basic en net weer even anders¬†door de donkerblauwe en roze streep¬†combinatie. Hanne draagt ‘m op een stoere jeans en nu het buiten toch echt wat frisser wordt combineer je de longsleeve gemakkelijk onder een warm wollen vest of gave bomber! Wat vind jij van Hanne haar nieuwe¬†T-shirt?

Je kunt de longsleeve shoppen via deze link bij Toddlers and Tees

_63a6827 _63a6864 _63a6850 _63a6948 _63a6939 _63a6835 _63a6920

Klik hier om het T-shirt direct te shoppen bij Toddlers and Tees

Wat vind jij van de outfit van Hanne?

Foto’s door Alina Krasieva Photography¬†

Tags: , ,

Plaats een reactie