HET NIEUWE NAME IT JURKJE VAN PHILEINE


Door Renske:

Afgelopen maandag las ik de blog van mijn mede gastblogger Sophary over de jurkenfase van Aimee, en het was zo herkenbaar!

Phileine heeft het sinds kort ook, ineens helemaal out of the blue wil ze het liefst alleen maar rokken en jurken aan.

Nu heb ik bij Phileine hier best wel lang mee gewacht, in eerste instantie omdat ze vrij laat ging lopen en ik het echt pas leuk vind staan als meisjes de dag verticaal in jurken en rokjes doorbrengen. En toen ze eenmaal liep bleef ze best wel achter qua groei en met name haar beentjes bleven heel kort waardoor ik het gewoon niet vond staan. Phileine kan ook soms met een bepaalde groffe houding rondstappen waardoor we haar vaak onze kleine bouwvakker noemen en dat matcht toch lekkerder met een broek / legging, waar ze er tig van in de kast heeft.

Maar goed, deze kleine bouwvakker heeft besloten dat ze het liefst alleen jurken en rokken draagt en roept dus ‘s ochtends zodra ik haar kamer in kom: “JURK AAN” ! Met een bouwvakkersstem, dat dan weer wel.

Dus ja, sommige wensen mag je niet geheel negeren en dus ben ik op zoek gegaan naar een wat leuke exemplaren om haar in ieder geval een aantal ochtenden per week blij te kunnen maken (we hoeven niet meteen te overdrijven, dat begrijp je).

Bij Name It vond ik deze donkerblauw sweat dress met een gouden glitteropdruk van druppels in de vorm van een hart. Ik vind ‘m girly maar ook stoer tegelijk, wat ik helemaal bij Phileine vind passen in deze fase.

Om de outfit compleet te maken draagt ze ‘m met een maillotje met hartjes van Zeeman ( “MAAAAAAAAJOOOOOOOOO AAN”!)  en laarsjes van Clic!.

Is deze jurkenfase voor nog meer moeders herkenbaar?

Klik hier om dit jurkje ook te shoppen

dsc09613

dsc09615

dsc09624

dsc09635

dsc09640

dsc09654

Je kunt het jurkje via deze link shoppen

Wat vind jij van deze outfit?

Tags: ,

Plaats een reactie