DIT HIPPE JURKJE VAN CARLIJNQ IS TE GEK!

Het kan je haast niet ontgaan zijn ūüėČ De nieuwe wintercollectie van kinderkledingmerk¬†CarlijnQ is uitgeleverd! En met dit¬†‘heerlijke’ Nederlandse zomerweer vinden wij dat he-le-maaaal niet erg.¬†Kom¬†maar op met al die¬†leuke ‘winterse’¬†kidsfashion. Wij staan namelijk te popelen¬†om de kinderkledingkasten aan te vullen met nieuwe broekjes, truitjes en jurkjes. En ook met CarlijnQ graag. Wat een leuke dingen heeft dit merk!

Ook Lorrayne heeft een nieuwe CarlijnQ outfit en deze wil ik graag met je delen! Lorrayne is gek op jurkjes en dit gave exemplaar met all over birds print heeft een speelse look en wilde ze dan ook meteen aan! De groene kleur is fris, sprekend én een trendkleur komend seizoen. Dit jurkje komt uit de supercoole kinderkleding webshop van Toddlers and Tees. Mocht je deze shop nog niet kennen, neem dan snel een kijkje! Want deze webshop heeftecht hele toffe merken en hippe kinderkleding.

Lorrayne draagt haar jurk op een maillot met gave zwart / wit print (ook van CarlijnQ trouwens) met daaronder haar superstoere kinderschoenen van Dr. Martens. Styling tip: wanneer het straks najaar wordt, gooi je een grof gebreid vest over dit jurkje of combineer je hier een stoere bomber op. Lorrayne is ready to go! Wat vind jij van haar outfit?

Je kunt dit jurkje shoppen via deze link

_63A6071_63A5883 _63A5921 _63A5930 _63A5949 _63A6044 _63A6081 _63A6105_63A5880

Klik hier om de jurk direct te shoppen

Wat vind jij van de outfit van Lorrayne?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , , ,

Plaats een reactie