10X HIPPE EN VROLIJKE MEISJES KLEDING


Heerlijk al die nieuwe zomercollecties die uitgeleverd worden. Wij worden er vrolijk van en nu het buiten nog grijs en grauw is kunnen we wel wat extra kleur gebruiken! De nieuwe kinderkleding collectie van het Nederlandse kindermode merk Tumble ‘N Dry is er ook weer een om ontzettend blij van te worden. Frisse kleuren, printjes en items die je heerlijk kunt mix & matchen. Welke van deze 10 items mag direct bij jouw dochter in de kast belanden?

tumble n dry meisjes shopping

  1. T-shirt Tumble ‘N Dry
  2. Sweater Tumble ‘N Dry
  3. Jurk Tumble ‘N Dry
  4. T-shirt Tumble ‘N Dry
  5. Jeans Tumble ‘N Dry
  6. Tas Zara
  7. Sneaker Zara
  8. Rok Tumble ‘N Dry
  9. Broek Tumble ‘N Dry
  10. Trui Tumble ‘N Dry

Welke nummertjes zou jij zo voor jouw dochter shoppen?

Tags: , ,

Plaats een reactie