VERHIP BABYKLEDING BIJ EMILY MOON


Ben jij opzoek naar fijne comfortabele babykleding voor je kleintje mét een goed verhaal? Dan moet je het nieuwe Nederlandse babymerk Verhip echt leren kennen. Verhip is een babykleding merk met een filosofie. Opgericht uit een diep verlangen van de eigenaresse om de wereld een stukje eerlijker en mooier te maken, ook voor onze kinderen.

De babykleding van Verhip – welke je kunt shoppen in de fijne webshop van Emily Moon – is heerlijk zacht, is gemakkelijk aan en uit te trekken én door de hele keten heen volledig duurzaam gemaakt van ecologisch katoen. Door deze goede kwaliteit en het feit dat kleintjes snel uit de eerste kleertjes groeien is de gedachte achter Verhip de kleding vervolgens door te geven. Zo wordt de babykleding van Verhip altijd verstuurd in een mooie doos. Hierdoor voelt het als een echt cadeautje voor jezelf, maar kun je de kleertjes dus ook weer fijn in doorgeven. Hoe leuk en origineel is dit?!

Leuk om te vertellen is dan Verhip door een vakjury is genomineerd voor de Baby Innovation Awards in de categorie Toys& Gifts én daarnaast ook nog eens voor de Green Award. Draag jij Verhip een warm hart toe en wil je kans maken op één van de genomineerde producten? Stem dan voor 1 februari op Verhip via deze link.

Je kunt de babykleding van Verhip hier shoppen bij Emily Moon

Schermafbeelding 2017-01-25 om 09.19.05
verhip emily moon boy verhip emily moon girl

Schermafbeelding 2017-01-25 om 09.29.04

Klik hier om de babykleding van Verhip direct te shoppen bij Emily Moon

Ken jij de babykleding van Verhip al?

Tags: , ,

Plaats een reactie