TUMBLE ‘N DRY KINDERKLEDING


TumbleN’ Dry, wie kent dit Nederlandse kinderkleding merk niet? Frisse, stoere, comfortabele kinderkleding voor baby’s en kinderen met een fashionable twist! Tumble N’ Dry volgt de fashion trends namelijk op de voet, maar zorgt er wel voor dat de kleding comfortabel en  vooral draagbaar is. Ben jij ook ieder seizoen weer enthousiast?

Een trend die we nu veel zien is de denim trend, zowel voor jongens als meisjes. Mooie wassingen en – in tegenstelling tot de stugge denim stof die we kennen uit het verleden – zijn ze nu heel zacht en comfortabel. Denim blouses, maar ook heerlijke jog jeans. Heb jij de nieuwste video al gezien die ik samen met Tumble ‘N Dry heb opgenomen, waarin ik je helemaal bij praat over deze laatste trend. Klik hier

Het leuke aan kinderkleding is dat er tegenwoordig steeds meer nieuwe en hippe items verkrijgbaar zijn. En zien we dat ook in de kinderkleding alles tot in details wordt uitgewerkt. Te gek toch?

Voor meisjes is de keuze uit kinderkleding enorm uitgebreid, maar ook bij jongens is de keuze aan kinderkleding steeds groter geworden. Het is tegenwoordig niet meer mogelijk om te denken dat jongenskleding saai of eentonig kan is. Er zijn heel veel speelse en stoere printjes, kleuren, materialen en vormen bij gekomen. Mix & match er lekker op los.  Heb jij al items uit de nieuwe collectie van Tumble ‘N Dry in de kast van je zoon en/of dochter hangen? Wij zijn benieuwd!

Klik hier om naar de webshop van Tumble ‘N Dry te gaan

Klik hier om direct bij Tumble ‘N dry te shoppen

Heb jij de trend video die ik samen met Tumble ‘N Dry heb opgenomen al gezien? Bekijk ‘m hier. Ik ben heel benieuwen welke van de 3 outfits jij het leukst vindt. 

Tags: , , , , , , ,

Plaats een reactie