3X ZOMERSE KINDERMODE MERKEN DIE ZIJN UITGELEVERD!

Terwijl het er buiten nog niet heel zomers uitziet, komen wij alvast in de zomerstemming met de nieuwe collecties van een aantal hele toffe kindermode merken. Ondanks dat het nog geen weer is voor échte zomerse items is het stiekem toch wel heel leuk om hier alvast naar te kijken. En gelukkig kun je veel items ook nu al goed mix & matchen. We hebben weer 3 kindermode merken uitgelicht die hele toffe zomerse collecties hebben uitgebracht. Kijk je met ons mee?

1. Ammehoela
Dit coole kindermode merk heeft afgelopen week hun nieuwe collectie Crazy Banana’s gelanceerd. Een onwijs vrolijke collectie met prints in de vorm van – je raadt het al – bananen! Leuk om te vertellen is dat Ammehoela meerdere collectie thema’s heeft die je allemaal goed met elkaar kunt combineren! Wij zijn enthousiast!

liv-banana

2. No Added Sugar
Dit merk uit Londen verkoopt kleding voor jongens, meisjes en baby’s en hun nieuwe collectie mag je zeker niet overslaan. Bereid je voor op opvallende kleding en vooral héél véél kleur. En vergeet vooral niet om deze kleurtjes lekker met elkaar te combineren.

nas_lookbook_33

3. Soft Gallery
De nieuwe kinderkleding collectie van Soft Gallery is geïnspireerd op de omgeving van Latijns-Amerika. De collectie, genaamd Rise and Shine, bestaat uit veel zachte kleuren als roze en grijs, maar oogt toch heel zomers. Je vindt hier bohemian jurkjes, cowboy prints en kleurrijke bandana’s.

ss17_rise_shine02

Welke nieuwe kinderkleding collectie vind jij het leukst?

BEKIJK OOK: Andere kinderkleding collecties die zijn uitgeleverd

Zin om te shoppen? Bekijk hier ons webshop overzicht

Tags: , , ,

Plaats een reactie