BINNENGLUREN IN DOUTZEN’S KAST + HAAR NIEUWE OUTFIT

Na al die leuke kinderkasten op ‘t Youtube Kanaal van Kindermodeblog vond Doutzen het hoogste tijd om haar kast weer eens in te duiken ‘met Kindermodeblog’. De vorige keer dat ik jullie de kast van Doutzen liet zien ( klik even hier als je het gemist had ) stond haar broertje de kleine eigenwijze stylist uit te hangen. Deze keer staat Doutzen zelf voor haar kast te springen van enthousiasme. Ze heeft namelijk weer een nieuwe outfit en daar wordt ze zo ontzettend blij van! Een gevoel dat ik als geen ander begrijp 😉

Of het praktisch is, haar gouden rok gemaakt van pailletten? Ik denk ‘t niet. Zogezegd vast niet ‘praktisch verantwoord’. Maar he, soms is de liefde en het enthousiasme voor een kledingstuk gewoon te groot. Daar kunnen we echt niks aan doen. Jullie begrijpen dat wel toch?! 😉

Wat vind jij van haar nieuwe rok?

Je kunt via deze link bij Iglo & Indi shoppen

_63A0136 _63A0102 _63A0161 _63A0075 _63A0124 _63A01141. Trui Iglo & Indi
2. Rok Iglo & Indi
3. Tas Affenzahn
4. Tuinbroek Zara
5. Trui Iglo & Indi
5. Schoenen Maison Mangostan

Heb jij de nieuwe persoonlijke blog van Free al gelezen?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , ,

Plaats een reactie