DOUTZEN’S OUTFIT MET MINI RODINI & REPOSE

Zoals je weet hou ik onwijs van het mixen en matchen! En Doutzen ook!! De outfit die ze vandaag draagt en die ik nu met je wil delen is dan voor onze doen best wel veilig en basic 😉 Juist ook omdat dezelfde kleuren in het shirt en vest terugkomen. Doutzen draagt een T-shirt van Mini Rodini, met een sterretjes broek van H&M en een vest van Repose. Het shirtje en vest heb ik geshopt bij Toddlers and Tees. Een hele fijne webshop met zó een te gek merkenpakket!! Shop jij ook wel eens bij Toddlers and Tees?
Dit fijn gebreide poederkleurige vest van Doutzen dus, die ik ook tijdens de SpringTour verschillende keren heb gebruikt, gooi je echt overal overheen. Je denkt misschien dat de kleur lastig is, maar dat valt echt heel erg mee! Het is juist een kleur die niet standaard in je kast ligt, misschien vind ik ‘m daarom ook wel extra leuk. En nog even over het kindermode merk Repose, dit merk is zoooo leuk!!
Heb je al een keer iets geprobeerd van dit merk? Leuk als je me dit even laat weten, ik ben benieuwd naar jouw ervaringen ermee!

In mijn vorige blog met Doutzen kon je lezen dat we met z’n tweetjes naar Barcelona gaan. Morgen is het zover!! Blijf je ons gezellig volgen op onze Instagram? Ik ga jullie uiteraard een beetje meenemen 🙂

Klik hier om te shoppen bij Toddlers and Tees


Via deze link kun je direct Repose shoppen bij ToddersandTees

Wat vind jij van het merk Repose?

Foto’s door Maru Alvarez

Plaats een reactie