BINNENKIJKEN IN DE KAST VAN DOUTZEN

Een paar weken geleden deelde ik deze blogpost met jullie en kon je binnenkijken in ‘t kamertje en de kast van Oliver. Zoals beloofd hierbij ook een kijkje in de kast van Doutzen! Grote afwezige op de foto’s is Doutzen zelf, maar Oliver aka Mini Stylist laat je graag de kast van zijn grote zus zien 😉

Doutzen is een heel makkelijk meisje als het om aankleden gaat. Ze vindt eigenlijk altijd alles leuk wat ik voor haar meeneem, maar als we samen gaan winkelen weet ze ook goed wat ze wil. Dan moet ik haar echt afremmen, omdat ze echt alles leuk vindt en het liefst de hele winkel leegkoopt. Ze kleedt zichzelf elke ochtend aan en vraagt eigenlijk alleen om hulp als ze iets niet kan vinden of als ze bijvoorbeeld in haar pyjama naar beneden is gegaan en ze geen zin heeft om naar boven te lopen. Dan vraagt ze of ik even haar kleren wil pakken. En dat is meestal wel inclusief een verzoekje zoals: ik wil geen rok of ik wil een spijkerbroek. Ze maakt echt hele leuke combinaties, en niet persé altijd hoe ik het bedacht zou hebben, maar ik word er echt altijd blij van!

Doutzen heeft echt een mega groeispurt gemaakt. Wie Kindermodeblog al langer volgt zal het zeker wel zien, dat Doutzen echt aan ‘t veranderen is. Ze is bovendien best lang voor haar leeftijd, dus we gaan de komende tijd weer flink shoppen want veel kleding is helaas te klein geworden.

Qua kinderkledingmerken draagt ze echt van alles en nog wat, maar o.a dit: Gardner and the Gang, Mini Rodini, Name it, Scotch, Le Big, Funky XS, Popupshop, Tumble ‘N Dry, Bobo Choses, Little Marc Jacobs, Emile et Ida, Zara, Mainio, BillieBlush, Carrement Beau, Iglo & Indi, Pocopato, BangBangCPH, IKKS, Oaks of Acorn en dan vergeet ik vast nog wat!!!

Ze heeft niet echt één favoriet item of een lievelings outfit, ze heeft eigenlijk echt elke dag iets anders aan. Alles wordt gemixed en gematched. De blauwe jurk van Billieblush met glitters ziet ze wel als een soort feestjurk, dus die trekt ze op eigen initiatief graag aan naar feestjes.

Mijn lievelings items uit haar kast zijn het vestje van Carrement Beau ( bekijk hier Doutzen’s outfitblog ) ik vind haar Popupshop trui echt geweldig ennnn ik geniet momenteel enorm van haar winterjas van BillieBlush, elke keer dat ze ‘m aanheeft denk ik weer, wat is ie toch leuk! (klik hier als je de jas nog even wilt zien)

Veel plezier met ‘binnenkijken’ in de kast van Doutzen ! En mocht je over een bepaald kledingstuk nog iets willen weten of je hebt andere vragen? Je weet me te vinden, reacties of mailtjes vind ik erg leuk! Ben je trouwens al geabonneerd op mijn Youtube kanaal? Echt doen he!! abonneren-kindermodeblog

Welk item uit de kast van Doutzen vind jij het leukst?

– X♡ – Free

_mg_1582 _mg_1478 _mg_1558 _mg_1469 _mg_1474 _mg_1480 _mg_1511 _mg_1481 _mg_1487 _mg_1500 _mg_1623 _mg_1584 _mg_1491 _mg_4473 _mg_1621 _mg_1508 _mg_1600 _mg_1515 _mg_1625_mg_1559

 

Klik hier om binnen te kijken in de kast van Oliver

Heb je de eerste Kindermodeblog TV aflevering al gezien waarbij ik langs ga bij een volger thuis?

Plaats een reactie