LOT IN SPROET & SPROUT!

Het voorjaar komt eraan! Heb jij ook al last van lente kriebels? Door de nieuwe zomercollectie van Sproet & Sprout wordt dat eigenlijk alleen nog maar erger. De nieuwe collectie van Sproet & Sprout is uitgebreider dan de vorige keer.  Alles zoals je van ze gewend bent in zwart wit, maar toch heel fris! Er is werkelijk niets in de nieuwe collectie van Sproet & Sprout dat ik NIET leuk vind. Kiezen is gewoon NIET te doen. Het is eigenlijk maar goed dat alleen Oliver deze kleertjes nog past. Heb jij de collectie al helemaal uitgecheckt? En ben jij net zo enthousiast als ik? Ik ben heel benieuwd! Leuk als je dit laat weten in een comment op Facebook, ik ben heel benieuwd welke 3 items er voor jou uitspringen…?!

Lot draagt vandaag het toffe citroenen shirt op een kek rokje met sporty sokjes, waardoor deze outfit zowel lief als stoer is. Uiteraard alleen nog even binnen voor de show! 😉

Geen zin op de zon te wachten? Trek een leuk maillotje uit de kast ( mag zeker een felle kleur zijn!!) en draag er een oversized knit op. Ready to go en om heel vrolijk van te worden. Zie jij het al helemaal voor je?

Je kunt deze outfit shoppen bij Sproet & Sprout

_63A3425 _63A3253 _63A3368 _63A3419 _63A3434 _63A3384

Klik hier om direct te shoppen bij Sproet & Sprout

 

Heb jij Olivia al gezien in Sproet & Sprout?

 

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , ,

Plaats een reactie