SPROET SPROUT | OUTFIT LOT


Ohhh...Ik word toch zo gelukkig wanneer het buiten lekker weer is! Ik geniet dan ook dubbel zo hard wanneer het een zonnige en zomerse dag is, want met de zomerĀ in Nederland weet je het nooit. Het kan zomaar net als vandaag met bakken uit de hemel komen šŸ˜‰ Gelukkig word ik ook van deze te gekke outfit van Lot! Een super comfi maar oh zo fashionable all over print lookje.

Lot draagt een legging en T-shirt van het kindermode merk Sproet & Sprout en ik zal je eerlijk vertellen dat ik echt dol ben op dit kinderkleding merk. Ook voor Oliver heb ik items in de kast liggen, het staat hem zo leuk! Hippe, stoere en eigenwijze items met printjesĀ die door de neutrale kleurtonen echt super gemakkelijk te mixen & matchen zijn, maar ook prefect met elkaar gecombineerd kunnen worden. Lot kan heerlijk op avontuur uit!Ā Wat vind jij van deze look? Enjoy!

Je kunt via deze link naar de webshop van Sproet & Sprout

_63A2169

_63A2235

_63A2255

_63A2231-001

_63A2263

_63A2199

Klik hier om direct naar de webshop van Sproet & Sprout te gaan

Wat vind jij van dezeĀ outfit van Lot? Ook iets voor jouw zoon of dochter?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , ,

Plaats een reactie