AIMEE IN SPROET & SPROUT!


Door Sophary:

We mogen niet klagen over het prachtige weer van de afgelopen weken. Het leek wel echt zomer! Heerlijke zomerse avonden. Wij genieten nog steeds. Zo ook vandaag. We hebben in de ochtend regen gehad, maar zon heeft alles goed gemaakt. En daarom gaan we lekker een hapje doen op terras met vrienden.

Aimee heeft natuurlijk weer haar eigen creatie uit de kast getoverd. We zijn groot fan van Sproet en Sprout en uiteraard mocht dit rokje niet in haar kledingkast ontbreken. Het voordeel van dit rokje is dat je het eigenlijk met alles kunt combineren. Aimee heeft gekozen voor een basic wit shirt en goudkleurige bomberjasje van H&M en haar panter Vans. Wat vind jij van deze combinatie?

Je kunt het rokje via deze link in de sale shoppen bij Sproet & Sprout

Klik hier om direct bij Sproet & Sprout te shoppen

Wat vind jij van deze combi?

Tags: , ,

Plaats een reactie