SPROET & SPROUT | SPRING IS IN THE AIR

Heerlijk het zonnetje breekt eindelijk door. De vogeltjes fluiten en het straalt buiten, alsof de lente in de lucht hangt. Het kriebelde zo erg, dat ik gelijk vrolijke bloemen heb gekocht met mooie pastel en lente kleuren. De gele tulpen mogen hierin niet ontbreken. Ik had een aantal tulpen over, speciaal voor Olivia. Wij hebben ze eerst samen gebruikt om de muur te versieren, daarna in een vaasje (op haar eigen kamertje).

Wij mogen sowieso niet klagen want wij hebben de winter ontvlucht en het zonnetje opgezocht. Hierdoor heb ik echt het idee dat het nu zomer moet worden. De kasten ben ik aan het uitmesten en ik ben ruimte aan het maken voor nieuwe zomer spulletjes. De meisjes zijn (natuurlijk) weer gegroeid. En er moet (vind ik helemaaaaaal niet erg) weer geshopt worden. Hihi!

Bovenaan mijn lijstje van favoriete (zomer) kindermerken staat toch wel Sproet & Sprout. Ik ben echt verliefd op dit merk. Iedere keer weer hebben ze een ontzettend gave collectie met opvallende items. Alles is tot in de details toe mooi afgewerkt. En waarom ik echt fan ben, het merk staat voor kwaliteit. Het blijft echt mooi! Het bewijs, deze vakantie hebben beide meisjes weer een rokje en topje aan gehad van vorig jaar zomer, nog steeds als nieuw! Het is naast hip ook tijdloos, doordat ze neutrale kleuren gebruiken.

Olivia draagt hier een gave gestreepte top met een leuk detail, de bandjes! Het peace teken maakt het topje compleet. Leuk voor nu met een heerlijk gebreid vest en in de zomer op een zwierig rokje.

Wat vinden jullie van deze top?

Je kunt het topje hier shoppen bij Sproet & Sprout 

IMG_7920IMG_7921IMG_7922_2IMG_7924_2IMG_7923IMG_7925_2IMG_7919_2IMG_7926

Klik hier om de top direct te shoppen bij Sproet & Sprout

Ben jij net als Yvon ook zo dol op de kinderkleding van Sproet & Sprout?

Tags: , ,

Plaats een reactie