5X YOU AND MINI-ME MERKEN


Twinning is winning! Een trend die we de laatste tijd steeds vaker bij verschillende (kinder) mode merken terug zien. Deze 5 gave mini-me merken willen we graag met je delen. Want zo af en toe is er toch niets leuker dan een gave twinning outfit te creëren voor jou en je mini-me?! Welke van deze 5 merken zou jij wel voor jou en je mini-me wille shoppen?

Ammehoela

Houden jij en je mini-me van een stoere look? Dan moet je zeker de collectie van het Amsterdamse kindermode merk Ammehoela zien. Naast een hele toffe kindercollectie shop je hier dus ook gave items voor jezelf óf papa en kunnen jullie rocken in een coole outfit!

sammy-sweater-parents

Hugo loves tiki

De kleding van Hugo loves tiki is opvallend en een tikkie anders. Wij houden ervan. Opvallende printjes geïnspireerd op Europees talige landen en teksten waarin in jij en je zoon of dochter al twinnend in de deur uit kunnen.

Popupshop

Het Deense merk Popupshop staat bij velen van ons vooral bekend om de gave kinderkleding collectie. Maar wist je al dat je bij Popupshop ook voor jezelf heel goed kunt shoppen? Samen met je mini-me in een soortgelijke outfit of print  de deur uit! Let’s go!

bananaskirt-701x1052

Ruby Tuesday

Sophisticated, stylisch, tijdloos met een urban street touch. Zowel de dames- als kinderkleding collectie van Ruby Tuesday ziet eruit om door een ringetje te halen. Ontwerpen Scandinavische invloeden zorgen ervoor dat jij en je mini-me fashionable op stap gaan.

 

def-dsc3593.1280x0x0

Mainio

Bij Mainio shop je de leukste items voor moeder en kind. De dames- en kinderkleding van Mainio is cool, relaxed en net even anders. Met zowel kleurrijke als monochrome prints kun je alle kanten op.

6027_6018x

In welke van deze 5 you and mini-me merken zie jij jezelf en je kind al lopen?

 

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie