3X WAANZINNIGE KINDERMODE MERKEN DIE ZIJN UITGELEVERD


Word jij ook zo ontzettend hebberig en wild van al die nieuwe zomer collecties die worden uitgeleverd? De één na de andere waanzinnige kinderkleding collectie wordt gelanceerd en wij tippen je natuurlijk graag! We hebben er weer 3 voor je op een rijtje gezet. Van welk kindermode merk gaat jouw hart sneller kloppen?

1. Noé & Zoë
Ken jij het Berlijnse kindermode merk Noé & Zoë al? Geloof ons, na het zien van de nieuwe zomercollectie staat dit kindermode label op je favorieten lijstje! De nieuwe collectie bestaat uit frisse kleuren als roze, rode, groen en blauw. ”A colorsplash of happiness is coming your way” zoals ze het zelf mooi omschrijven. De items zijn cool, super hip en hebben een urban touch. Wij zijn verliefd op de nieuwe collectie, jij? Ohja… ze hebben ook een lijn voor volwassenen 😉

NOE_ZOE_SS17_SELECT_FINAL (296 von 330)

2. Beau LOves
Deze week is ook de nieuwe collectie van het Engelse Beau LOves gelanceerd en die willen we ook graag met je delen. Naast de zwart / wit en grijze items die kenmerkend zijn voor dit kindermode merk zien we dit zomerseizoen ook veel frisse kleuren in de collectie als lichtblauw, groen, poederroze en peach! Toffe teksten worden afgewisseld met vrolijke fun prints en we zien veel hartjes…! Bekijk de collectie snel zelf and fall in love..

short sleeve fin t shirt vanilla heartface 1

3. Finger in the Nose
Finger in nose staat bekend om haar stoere kinderkleding en ook de nieuwe zomercollectie ziet er weer uit om door een ringetje te halen. Gave eye-catchers en grafische prints maken je helemaal hebberig. Het Franse kindermode label weet als geen ander klassieke items in een nieuw en hip jasje te steken.

look-SS17-9

Welke collectie vind jij het leukste?

BEKIJK OOK : De nieuwe collecties die eerder deze maand zijn uitgeleverd

Zin om te shoppen? Bekijk hier ons webshop overzicht

 

Tags: , , ,

Plaats een reactie