3 X KINDERMODE MERKEN DIE DEZE WEEK ZIJN UITGELEVERD!


We gaan vrolijk verder! De eerste weken van het jaar staan in het teken van nieuwe collecties en elke week zijn er wel weer een aantal van die gave kindermode merken uitgeleverd die we gewoon met je willen én moeten delen! Heb jij al veel nieuwe collectie geshopt? En welke van deze 3 is jouw favoriet?

Mini Rodini

Ja hoor, deze week lanceerde het populaire kinderkleding merk Mini Rodini haar nieuwe zomercollectie. Mini Rodini staat bekend om de opvallende en gekke printjes en ook dit seizoen kunnen we er niet omheen! Insecten, dieren en bloemen hebben de overhand en zorgen voor wederom een geweldige collectie. Heb jij alles al gezien?

Schermafbeelding 2017-02-03 om 13.05.38

Mingo

De prachtige basic items van het kindermode merk Mingo mogen eigenlijk gewoon niet in de kast van je zoon of dochter ontbreken. En nu klinkt basic misschien een beetje saai, de collectie van is alles behalve dat! Items van goede kwaliteit die je heerlijk het hele jaar door kunt mixen en matchen!

16406959_356261404756232_817352699556443745_n

Tinycottons X PUMA

Yes, yes, yes!! Ze liggen eindelijk in de winkels! De Tinycottons X PUMA kindersneakers waar velen van ons naar hebben gesmacht 😉 Wij snappen het wel, want ze zien er geweldig uit! De klassieke PUMA silhouetten en modellen gecombineerd met  de grafische prints en fun factor die we van Tinycottons gewend zijn. Clean, modern en een touch of street! Shoppen maar!

Schermafbeelding 2017-02-03 om 13.01.15

Benieuwd welke merken er de laatste weken nog meer zijn uitgeleverd? Bekijk ze hier!

Ben jij al geabonneerd op ons Youtube kanaal? Abonneer je gratis HIER!

Tags: , , ,

Plaats een reactie