MÓI | DE NIEUWE ROK VAN BOBBIE ROOS


Door Merel: 

Sale tip! Kom maar op met de lente, wij zitten klaar voor rokjesdag. Ik kan niet wachten op het blote benen weer. En met dit super leuke rokje gaat dat goed komen. Ik scoorde dit rokje in de sale voor Bobbie Roos in de webshop van Toddlers and Tees. Nu stylen we het nog met een warme gebreide trui, maillot en zelfs nog kniekousen daar over heen. Maar straks kan ze hem aan met alleen kniekousen en een t- shirtje, en op de warme dagen fijn met een hemdje en een sandaaltje. Het rokje is heeft een vogelpootjes print, valt soepel en is elastisch in de taille. Ik vind het rokje te leuk. Bobbie Roos showt hem voor jullie.

Mói is een cool en urban kinderkleding merk uit Scandinavië en het primaire doel is het creëren van kinderkleding die stylish en funky is met een vleugje attitude.
Mói’s urban design bevat comfortabele kleding die zowel door jongens als meisjes gedragen kan worden tussen 0 en 8 jaar. De klassieke ontwerpen samen met de moderne basics zijn makkelijk met elkaar te mixen en matchen en zijn geschikt voor alle gelegenheden of het nu is om cool te zijn, om te spelen of om te feesten. Zowel de naam als het logo komen van de IJslandse raaf die dagelijk de familie van de ontwerper bezocht, ze verzorgden hem, gaven hem eten en noemden hem Mói. Mói staat voor eco vriendelijke producten die zowel comfortabel als funky zijn. Voor meer draagcomfort is het label aan de binnenkant van het kledingstuk geprint. Bobbie Roos draagt haar nieuwe rokje met een trui van Zara en hara stoere Dr. Martens.

Je kunt Mói hier direct shoppen in de SALE bij Toddlers and Tees

IMG_3285 IMG_3291 IMG_3303 IMG_3300 IMG_3342

Klik hier om direct bij Toddlers and Tees in de SALE te shoppen

Wat vind jij van Bobbie Roos haar nieuwe rok? Ook iets voor jouw dochter?

Tags: , , , ,

Plaats een reactie