PERSOONLIJKE BLOG: UPDATE OVER TRENDKLEUR GROEN

Of het nu de leuke plantjes zijn in je interieur of bij het leuke koffietentje op de hoek, het zal je misschien al wel opgevallen zijn….Groen is on trend! Dit seizoen – zowel zomer als straks het nieuwe winterseizoen – kunnen we niet om deze trendkleur heen. We gaan dit seizoen voor groen in de breedste zin van het woord! Zowel in de kindermode als in de volwassen mode én in het interieur. Dit voorjaar starten we met de trendkleur groen in wat frissere kleurtonen, naarmate het jaar vordert gaan de kleurtonen langzaam over in de diepere groene kleurtonen en vergrijsde kleurtonen. Stoer voor zowel jongens als meisjes en een kleur die gemakkelijk te combineren is.
Zelf ga ik ook graag voor groen! Ik heb vorige week deze oversized trui gescoord bij Zara en draag ‘m hier op een zilver / goudkleurige rok van Only – de vrouwelijke combi zeg maar – of op een stoere jeans met sneakers eronder voor meer gemak. Als ik op een dag veel meters moet maken, als ik ga shoppen voor een fotoshoot van Kindermodeblog bijvoorbeeld 😉 Ik word blij van deze kleur, heb jij dat ook?

-X-Free

Wat zijn jouw 3 favoriete kleuren op dit moment? Leuk als je dit laat weten in een reactie op Facebook

_63A3704 _63A3717 _63A3733 _63A3815_63A3726 _63A3787 _63A3797
Trui Zara Rok Only Schoenen Sasha 

 

Zin om te shoppen bij de leukste kindermode webshops? Klik dan even hier

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie