PERSOONLIJKE BLOG: DOUTZEN EN FREE

Doutzen vroeg laatst hoe lang Kindermodeblog al bestaat. Ik zei: 6 jaar. Ik zag haar even denken en toen zei ze trots: toen ik 1 was. ( Ze is nu veel met rekenen bezig, vandaar ) Ja zei ik, toen jij 1 was, oooooh wat was je toen schattig, om er met een vlinder in mijn buik aan terug te denken! Eigenlijk ben ik door jou Kindermodeblog begonnen, zei ik. Haar ogen begonnen te glunderen en voorzichtig vroeg ze…. Echt? Ik zei: ja echt. Kindermodeblog begon met allemaal leuke fotootjes van jou, ik weet nog precies wat je aanhad. Als jij er niet was geweest, was Kindermodeblog er ook niet. Ik zag haar denken, maar er viel ook een kwartje. En na een dikke knuffel gingen we weer verder met de orde van de dag. Maar wel met een dankbaar en blij gevoel. Soms kan je van iets heel kleins al blij worden. Heb jij dat ook?

P.s. Zondag is op Sparkle26.com Issue2 LIVE gegaan!! Wat mij betreft ook iets om heel blij van te worden! Kom je even kijken?

– X♡ – Free

_63A9853 _63A9860 _63A9857 _63A9716 _63A9885

Doutzen: Jeans Name it, Longsleeve Scotch R’belle, Jasje Little 10 Days, 

Frederieke: Trui Pull & Bear, Broek Mango, Schoenen Vans

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , ,

Plaats een reactie