PERSOONLIJKE BLOG: UPDATE OLIVER’S CLOSET!

De grote wisseltruc van de winter naar zomergarderobe moet nog komen. Maar Oliver heeft al een paar hele leuke items uit de nieuwe zomercollectie die ik graag met je wil delen! Bovendien zijn die perfect te mixen en matchen met zijn kleren van ‘nu’. Waarom heet het eigenlijk nog zomercollectie?
Anyway, zodra de postbode voor de deur staat, slaat Oliver op hol van enthousiasme. Of als ik met nieuwe tassen binnenkom moet ik echt uitkijken dat het niet in m’n rug schiet, want hij bespringt me zowat. Hij kan het niet helpen natuurlijk. Het zit hier in de lucht. Ook meneer is besmet met het kindermode virus. Zodra hij nieuwe kleertjes ruikt, voelt én ziet, rukt hij gelijk de kaartjes eraf en gaat hij zich direct uitkleden. ” Nieuwe kleruh aan! Nieuwe kleruh aan Mama! ” Man naar m’n hart 🙂

Handig ook wel. Weet ik namelijk gelijk of het goed zit. Ik kan de meeste kinderen blind lezen als het om hun kledingmaat gaat. Maar bij mijn eigen kinderen wil ik nog wel eens twijfelen. Misschien heeft het meer met ontkennen te maken?! Ze groeien gewoon veel te hard. Die van jou toevallig ook?!

Zijn nieuwe kleertjes dus. Ik zal jullie even bijpraten! Wij zijn al gezwicht voor de Flamingo Trui en het strandballen ( of zijn het basketballen?) shirt van Bobo Choses ( die ik heb geshopt in Florence klik hier voor de Florence Travel Vlog) Ik vind de nieuwe collectie van Sproet & Sprout ook helemaal de bom, kiezen was niet te doen. Oliver heeft een paar hele leuke shirtjes én de gave playsuit met peace teken. Wilde hij natuurlijk graag even passen 😉

En hoewel ik de Zara zeker niet platloop voor mijn kinderen – voor mijzelf helaas wel – kon ik het army jasje onmogelijk laten hangen. Ik vind dit superleuk staan als je ‘m open draagt met een wit shirtje eronder. Vind jij deze ook zo gaaf?

Vandaag heb ik ook een aantal te gekke dingen van Mini Rodini geshopt, die zal ik de volgende keer even laten zien of tussendoor misschien een keertje op mijn Instagram. Volg je me al op mijn persoonlijke account?

Jullie zijn weer bijgepraat. Willen jullie mij ook even een update geven? Welke items uit de nieuwe collecties kon jij tot nu toe echt niet laten hangen? En heb je bepaalde favoriete merken die je altijd als eerste gaat shoppen zodra de collecties zijn uitgeleverd? Ik ben heel benieuwd!! Leuk als je me dit laat weten in een comment op Facebook.

Fijn weekend allemaal!

-X- Free

_63A0443 _63A0439 _63A0349 _63A0413 _63A0452 _63A0336 _63A0360 _63A0306 _63A0242 _63A03781. Shirt Bobo Choses
2. Shirt Sproet & Sprout
3. Army Jack Zara
4. Flamingo trui Bobo Choses
5. Jumpsuit Sproet & Sprout
6. Broek Iglo & Indi

Frederieke: Trui Pull & Bear, Broek H&M, Schoenen Vans 

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Plaats een reactie