POCOPATO | DE STOERE UNISEX BROEK VAN AIDEN


Wij starten het jaar fris, casual en stoer! Nu het vakantie is is er niets fijner dan er op uit te gaan in een comfortabele outfit. Door te spelen met laagjes, verschillende materialen en kleurnuances creëer je een spannende outfit die ook nog eens heerlijk warm zit.

Aiden draagt zijn nieuwe broek van het Poolse kinderkleding merk Pocopato. De unisex sweatpants – bekijk hier de meisjes look bij Olivia – heeft een speelse hoefijzer print die perfect aansluit op het thema van de kinderkleding collectie: Paarden. Fijn aan de kinderkleding van Pocopato is dat alles van 100% biologisch katoen is en ook de prints op een ecologische basis zijn geprint. Aiden draagt zijn stoere broek met een grijs T-shirt en een fijn gebreid vest. Zijn gestreepte sjaal breekt de boel lekker op en zit lekker warm op deze koude winterdagen.

Aiden is klaar voor het nieuwe jaar! Wat vind jij van zijn broek? En is deze broek ook iets voor jouw zoon of dochter?

Je kunt de broek van Pocopato hier shoppen

_mg_9207 _mg_9193 _mg_9235 _mg_9234 _mg_9178 _mg_9203

Klik hier om de broek van Pocopato direct te shoppen

Foto’s door Maru Alvarez

Tags: , , ,

Plaats een reactie